Sex on the … record

Sexul vinde. Pentru că ne place. Ne place sexul. Suntem curioși. Nu am recunoaște nici în ruptul capului că sugem pula, pentru că atunci suntem etichetate curve. Și nici dumnealor nu țipă-n gura mare că-și bagă însetați boticul între picioarele metreselor, pentru că n-ar mai atât de macho, s-ar coborî la un nivel prea vulgar.

Acum, ce acrobații face fiecare pe unde apucă, e treaba lui.  Idiot mi se pare să afirmi “mamă, ce fac ăia”, sau “ce scrârbos”, în timp ce-ți curg balele la  poza fetei de la pagina 5. O adevărată îndustrie pe spatele ipocriților. Tone de hârtie scrisă și păduri tăiate pentru a explica lumii ce și cum. Cum să faci, ce să faci, cum să seduci, cum să…, cum să…. bla bla-uri din astea.

Și de la ceva normal, natural, că vorba aia, doar ne place, se ajunge la recorduri. Spre exemplu, una vrea să sugă pula la 200 de bărbați într-un timp cât mai scurt. Alta, și-a tras-o cu 620 de bărbați într-o zi. Dacă se poate numi așa, pentru că ar ieși în medie un act sexual de 2 minute și 30 de secunde. Alții s-au futut în grup pentru a marca cea mai mare orgie.

Până la urmă, ce e normal? Există normalitate când e vorba de sex? Sau tocmai curiozitatea de a descoperi normalitatea altora vinde?

Și parcă nu am văzut atât de mulți curioși când e vorba de tehnici de gătit sau de periajul dinților.

Advertisements
Explore posts in the same categories: Pinguin aberant

Tags: , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: