What dreams may come

Mda, nu e nicio noutate că atunci când e vorba de bărbați, muierile sunt niște pizde proaste care se hrănesc cu iluzia iubirii adevărate, a sufletului pereche, a bărbatului ideal care să o iubească, să o respecte, să o prețuiască și să o facă fericită până la adânci bătrâneți.

Ce probabil nu știu pizdele astea, e că aceste ideologii și basme au fost inventate de alte pizde care și-au renegat realitatea prin crearea acestei lumi ideale. La această lume contribuie și filmul What dreams may come (1998), o siropeală de poveste de dragoste care trece cele mai mari dureri și tragedii, ajungând ca bărbatul să traverseze iadul în găsirea și salvarea soției lui, a sufletului pereche. Dacă nu era Robin Williams în rolul principal probabil nu mai pierdeam timpul.

What dreams may come? Pulbere! Realitate! Sau pot rămâne doar vise!

Fiecare pizdă, indiferent de secol, speră că ea e singura norocoasă care a cunoscut minunea, până și-o iau în freză cu realitatea. Pizdele mai moderne, au dat viață expresiei “dragostea trece prin stomac”. Pizdele încă cu capu-n nori cred că “dragostea trece orice obstacol”.

De fapt dragostea trece prin vagin. Și nu e nicio noutate că atunci când e vorba de bărbați, pizdele se tâmpesc de-a dreptul.

Advertisements
Explore posts in the same categories: Din Precambrian

Tags: , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

11 Comments on “What dreams may come”

 1. Monica Says:

  …iubirea e relativa, probabila, dar in niciun caz vesnica…totul tine de realismul cu care ne traim viats!

 2. Madelaine Says:

  Din film nu am retinut ideea de dragoste nemarginita pentru o pizda pentru care strabati inevitabil si iadul, ci ideea terifianta ca raiul/iadul (mult mai plauzibil) ti-l faci dupa cum ai trait pe aici!
  La cate pizde au visat la notiunea de iubire vesnica de-a lungul timpului, printre care si moi, si toi, ceva, ceva tot o fi… 🙂

 3. pinguinulfurios Says:

  Filmul e interpretabil. Conform acceptiilor religioase, sinucigasii ajung in iad. Filmul urmeaza prea corect aceste acceptiuni: religia, dragostea infinita Da, nu curge lapte si miere, da, sunt obstacole in viata, dar ideea de a strabate iadul dupa nevasta care s-a sinucis dupa moartea sotului ei, in conditiile in care si-a pierdut si copii cu cativa ani in urma, si el e singurul om care reuseste sa o ia de acolo si sa o duca-n rai e cam exagerata. Aceasta putere a dragostei, ideea de reincare ca oricum se vor gasi…astea sunt cam exagerate.
  Si pana la urma trebuie sa suferi, sa-i pierzi pe toti din jurul tau si sa astepti sa-ti vina si tie ceasul ca sa-i regasesti in rai? Acolo e fericirea? Mie cam asta mi-a inspirat filmul… ca de fapt fericirea si dragostea sunt dincolo de noi.

 4. Silviu Says:

  mda….ce analiza completa…esti sigura ca e si corecta…daca ii bagi pe toti in aceeasi oala hmmm…stii pot sa existe si 1% din barbati care nu gandesc la fel ca cele zise mai sus…si asta inseamna ca nu ai dreptate 100% :)…gura casca !…si atita timp cat exista 1% este speranta ca poate si altii o sa se indrepte 🙂

 5. pinguinulfurios Says:

  @ Silviu: nu am zis ca e un lucru general valabil! Da, noi muierile, 99% dintre noi credem, avem nevoie sa credem si in vise. Asta ne face copile, romantice si cu cucuie in frunte. Si povestile din jurul nostru alimenteaza aceasta nevoie. 1% dintre femei sunt mai realiste. Iubirea lor nu duce la durerea carnii ci duce la longevitate. 1% aia dintre barbati ori sunt luati, ori sunt gay, ori nu s-au nascut.
  Nu am emis o teorie, nu trebuie demonstrata, ci e doar o opinie! Si daca 99% dintre femei cauta acei 1% dintre barbati, in conditiile in care in lume sunt de doua ori mai multe femei decat barbati, care sunt sansele?

 6. maia_home Says:

  Mda,n-am vazut filmul dar mi-a placut expunerea idei !:D Experienta de pana acum m-a invatat ca “momentele”romantice trebuie sa fie intime….caci,pot deveni vulnerabilitati. Inca din primi ani ai adolescentei ,cand invatam la ce folosesc tampoanele si o b-urile ar trebui sa invatam cum se” foloseste” un barbat ,prerea mea! Cu cat santem mai pragmatice in viata cu atat mai mult avem sansa sareusim ce n-am propus.

 7. nare Says:

  dincolo de prosti. acolo s cele bune. iar echilibrul e dincolo de ob scene. dar nu-i pentru pigmei

 8. Silviu Says:

  sansele sint 0.5%…..:)…si asa mici …tot exista :)….puteau sa fie si 0.1…tot e un inceput :)…gura casca 🙂
  ps: vezi ca este o reclama cu pinguini la nu stiu ce ciocolata :))…super tare :))

 9. Evergreen Says:

  Muah, te pup!!! Hahahah!!! Ca asa e!!! :*

 10. pinguinulfurios Says:

  🙂


 11. […] Nebunie? Lașitate? Refuzul respingerii? …Recomand filmul. Cumva m-a dus cu gândul la What dreams may come. Dar, dacă acolo personajul străbate iadul pentru femeia iubită, în Being JM, personajul calcă […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: