Concert Anathema

Deci tremur. Deci încă nu mi-am revenit. Am plâns, am dansat, am urlat…. Murisem și am înviat. Sfinte Sisoie, cum pot să sune!!!

Și deci organizare românească: intrarea cică permisă de la ora șase. Pe naiba. Că la șapte juma’ când mi-am dat jos curu din taxi un mare puhoi de roackeri cuminți la coadă la intrare. Adică o mare coadă. Apoi altă coadă la gardebobă și apoi dă-i  cu coate și pardon până la bar pentru o suzetă de bere și apoi iar dă-i cu coate și pardon în direcția scenă. Până unde s-a putut. Și pe la opt ce să vezi? Apar niște omii să monteze instrumentele! În timp record cu tot cu probe că la ora nouă Anathema a ridicat ropote de urlete, aplauze și au ținut-o așa două ore! Două ore de Anathema live. Dar scuzabilă întârzierea: au condus 18 ore direct. Scuzabilă prin prestanță.

Încă tremur. Nu mai aud bine cu urechea stângă, am răgușit, nu-mi mai simt gâtul. Piese de ultimul album (câteva) și în rest muuult Anathema vechi. The old Anathema.

În weekend o să-mi fac timp să pun și pozele și filmările de la concert.

Sfinte Sisoie, cum poate să sune ….

Și în curând și video la: Thin Air (part1), Thin Air (part2), Summer Night Horizon, Everything, Angels Among Us, Forgotten Hopes, A Natural Disaster, Empty, Lost Control, Judegement și Flying.

Update poze:

Explore posts in the same categories: Evenimente

Tags: , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

4 Comments on “Concert Anathema”


  1. […] Concert Anathema Sat Nov 20, 2010 1:56 am Deci tremur. Deci încă nu mi-am revenit. Am plâns, am dansat, am urlat…. Murisem și am înviat. Sfinte Sisoie, cum pot să sune!!! Și deci organizare românească: intrarea cică permisă de la ora șase. Pe naiba. Că la șapte juma’ când mi-am dat jos curu din taxi un mare puhoi de roackeri cuminți la coadă […] […]

  2. Silviu Says:

    si acuma auzi cu urechea? :)…bine ca ai doua…sau pinguinii au mai multe? 🙂

  3. pinguinulfurios Says:

    @ Silviu: Ce zici maicaaaaa?

  4. Silviu Says:

    clar!!!…..te tine asa pina la urmatorul concert :))…mai bine inveti cititul pe buze :))


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: