Doamne miluiește

Am văzut, așa cu colțul ochilor, o știre pe cât pe penibilă pe atât de … penibilă.

Cum, precum, un slujitor de-a lui Doamne-Doamne a pus termopane la o biserică construită în stâncă pe la 1274. De fapt nu e singura. Găsești cârcă biserici modernizate. Pai cum să nu? Slujitorul Domnului, neprihănit și cast, ferit de păcatele lumii perverse de ce nu ar ține și el pasul cu tehnologia și invențiile lumii moderne pentru o viață mai bună?

De ce nu ar face Casa Domului mai confortabilă?  Păi dacă doamne ferește le trage curentul pe la șale pe băbuțele alea care stau sărmanele în picioare bârfind printre cântecele lălăite ale unui popă răgușit? Cine-i mai pupă mâna părintelui și cine se mai așează sub fusta lui? Nu mai bine se îngrijește el de buna stare a poporanilor?

Știrea aici.

Advertisements
Explore posts in the same categories: Bălării de pe la TeVeu

Tags: , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

4 Comments on “Doamne miluiește”


  1. […] Doamne miluiește Thu Nov 11, 2010 21:46 pm Am văzut, așa cu colțul ochilor, o știre pe cât pe penibilă pe atât de … penibilă. Cum, precum, un slujitor de-a lui Doamne-Doamne a pus termopane la o biserică construită în stâncă pe la 1274. De fapt nu e singura. Găsești cârcă biserici modernizate. Pai cum să nu? Slujitorul Domnului, neprihănit și cast, ferit […] […]

  2. Silviu Says:

    Slujitorul daca tot vrea sa faca ceva frumos….mai bine punea si aer conditionat si centrala pe gaze si cumpara si un sistem audio performant sa se auda mai bine, sau la fiecare strana punea casti sa auda si babutele din spate….si pentru a putea aduce lumea la slujba punea la dispozitie transportul cum e la auchan :)) ….lipsa de inspiratie domnule’. A pus si camere de supraveghere? sa nu fure enoriasii din buzunare ?

  3. pinguinulfurios Says:

    @ Silviu: numai cu sistemul audio nu sunt de acord. Ca oamenii mahmuri in weekend la ora aia dorm! Dar ar putea sa investeasca in casti, ca in muzee, sau sa invete vorbitul muteste si cititul pe buze.

  4. roxy Says:

    nu ma mai mira nimic:)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: