Zilele Bucureștiului

Îmi târâiam picioarele. Mă purtau pe unde aveau chef. Fără țintă, fără scop. Ronțăiam Huba Buba și făceam baloane. În căști, muzica urla la maxim. Mă dezmeticesc pe la Unirii. Nici nu știu când am ajuns. La un moment dat, prin dreptul Hanului lui Manuc aud ceva. Aud muzică. Alta decât cea din căști. Ce dracu o fi de-mi depășește decibelii din creiei? Picioarele se iau după sunet.

Mă trezesc în spate la Hanul lui Manuc cu o mini scenă în fața mea. Trei bunăciuni pe scenă, un electro drum&bass și o mână de oameni cu ochii căscați la ei. O melodie, două, trei. Cinșpe țigări. O bere. Fără să vreau mă trezesc dansând. O combinație a Prodigy și God is an Astronaut. Ultima melodie. Mă îndepărtez. Tare bine au sunat băieții ăia.

Azi apelez la sfântul gugăl să mă lumineze. Băieții erau DiscoBalls, iar acea scenă este una din cele două scene din centru vechi prin care se serbează zilele Bucureștiului.

Astfel:

Scena Tuborg (de la intersecţia Străzii Franceze cu Strada Şepcari – în spate la Hanul lui Manuc) în seara asta de la 19,30 – Grimus și Iris, mâine Byron și Urma.

Scena de la intersecția Str. Eugen Carada cu Str. Lipscani, în seara asta Deep Central și Japhet cu QL. Mâine o orchestră de muzică românească.

Așadar, mă găsiți la scena Tuborg zilele astea 🙂

Programul complet pentru săptămâna viitoare îl găsiți aici. Multe chestii faine, printre care Rock Loves Chopin, ziua chitarelor și Noaptea Albă a filmului Românesc.

Advertisements
Explore posts in the same categories: Evenimente

Tags: , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

5 Comments on “Zilele Bucureștiului”


 1. […] Zilele Bucureștiului Sat Sep 11, 2010 16:56 pm Îmi târâiam picioarele. Mă purtau pe unde aveau chef. Fără țintă, fără scop. Ronțăiam Huba Buba și făceam baloane. În căști, muzica urla la maxim. Mă dezmeticesc pe la Unirii. Nici nu știu când am ajuns. La un moment dat, prin dreptul Hanului lui Manuc aud ceva. Aud muzică. Alta decât cea din căști. Ce […] […]

 2. maia_home Says:

  Cum naiba eu aflu abia la sfarsit?Ca sa ma oftic,de aia!


 3. Pai sa ridici si mata manana sa te recunoastem 😀

 4. maia_home Says:

  Ca sa-mi pui eticheta “desueta” ? ,sau de ce?

 5. pinguinulfurios Says:

  @maia: nu-i nimic, o sa fim doua cu aceeasi eticheta 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: