Vivvvva la reclama!

De ceva timp mă chinui ( serios ) să pornesc TeVeul. Și cum găsesc ceva mai important de făcut… de fapt vreau să mă uit la reclame. Că am prins așa fugitiv vreo două de-ți stă mintea-n loc. Și mă dau puțin pe net. Evident, pe orice site intri, reclame. Mai mici, mai mari, mai colorate, mai sonore, mai lucitoare, mai sclipicioase, mai cu moț …  Mă enervează la culme. Bâjbâi pe ecran după X-ul ăla și parcă e în ciuda pulii de nu-l nimeresc și colac peste pupăză se mai deschid și alte tâmpenii. Dar revin la reclamele de la TeVeu…

– Reclama la Cappy. Cu toată portocala. Sper că geniul acestei reclame nu și-a tăiat vreo mână pentru a câca din el ideea asta. O fi de la antioxidanți ăia. Karate Kid, Tae – Bo în aer, cuțite, Saw III. „Sucul fructului și pulpa, miezul și învelișul alb, surse suplimentare de nutrienți”. No mie nu-mi place nici reclama, nici învelișul alb al portocalei. Dar îmi place asta.

– Reclamele la Orange. Asta cu cățeii în parc. Câinii în călduri care străbat orașul să se coțăie. Ham Ham. Marș măh…. Și aia cu Mika Summer Party. Cu muzica care este totul când ești tânăr … dacă ai între nu-știu-cât și 26 de ani …. pula mea … dacă am puțin peste 26 sau 27 sau 29 sau 42 … nu mai ascult muzică? Nu că aș fi ascultat Mika sau ceva de genu’ dar clar nu mă încadrez la publicul țintă. Și nu ești tânăr după vârsta din buletin ….

– Reclama la absorbantele Bella. “Bună sunt Bella, îmi poți spune rebela” Ce pana mea e asta? Traducere: «Bună, eu sunt Pella și am o chestie lipită de chiloțel. Nu mă excită, nu mă incomodează, dar în mintea mea netedă asta mă face rebelă.»  Și unii sunt plătiți pentru asta!

Advertisements
Explore posts in the same categories: Bălării de pe la TeVeu

Tags: , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment on “Vivvvva la reclama!”

  1. Evergreen Says:

    despre aia cu toata portocala am scris si eu la un moment dat. e freakish rau de tot.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: