Puterea celor doi D! DD! RoomDiaconescia!

La informarea Saturnianului am aflat că febleţea celor cu un IQ mediocru vrea să candideze la preşedenţie. În persoana inegalabiluilui, fantasticului şi popularului  Dan Diaconescu!

Spre surprinderea mea, are chiar pagina pe Wikipedia. Fir-ar al dracului. Să moară capra vecinului din Caracal că şi anume, consăteanul lor a ajuns om mare. Om mare dom’le!

Om realizat, are televiziunile lui, a început uşor de jos, sau de sus, de la ultimul etaj al garsonierei din Romană, cu datorii la întreţinere şi angajaţi la negru la un sediu luxos de 7 milioane de euro cu parcare pentru elicopterul personal. După telenovela Elodia, ghicitoarele de soroc, clarvăzătorii de cutremure, ţigănelile pe orice temă şi pupincureala în curu’ lui Băse,  gloriosul şi-a cam furat-o printr-un arest sub suspiciunea de şantaj. Doar pentru atât?

Dar cum orice reclamă e binevenită, victima  sistemului şi a invidiei vrea să devină preşedinte. Se procupă de pe acum de educaţia fetei lui (acum în vârstă de 6 ani), cu o atenţie deosebită: fără prezentări de modă şi fără parlament. Un fel de aşa nu, nu EBA! Da ce are EBA? Proastă să fii, tot fata lu’ tata rămâi!

Am încercat să-mi imaginez ţara sub conducerea stimabilului DD:

media : TeVe-uri: OTV, DD, DD HD, DD 2, OTV sport, OTV ştiri, OTVcultural. Presă scrisă: DDvencu, Evenimentul Diaconescian, Dan’ s Health, CosmoDanian, Gazeta OTV-ului, Dan – Cancan.

-economie: Ce e aia? Nu va mai fi nimic de furat până atunci.

– membrii parlamentului şi ai guvernului: Elodia, Mama Omida, Guţă, Zăvoranca, Magda Ciumag, Sexy Brăileanca, diverşi puşcăriaşi şi manelişti

– împărţire teritorială şi administrativă: populaţie migratoare bipedă, cu pielea închisă la culoare şi cu un miros puternic de jeg care locuieşte în palate cu multe turnuleţe şi care se îndeletniceşte cu excrocheria, cu vandalizarea, distrugerea şi sustragerea de bunuri a celor câţiva băstinaşi rămaşi din fosta Românie. Toate acestea pe un fond de petrecanie pe ritmuri de muzică tradiţională de manele.

– Imul naţional: <Să moară duşmanii mei>, muzica, versurile şi interpretarea Florin Salam, Alex de la Orăştie, Fam Guţă şi Prinţesa de Aur!

Votaţi PPR! Trăiască RoomDiaconescia!

Advertisements
Explore posts in the same categories: Polul sud

Tags: , , , , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

4 Comments on “Puterea celor doi D! DD! RoomDiaconescia!”

 1. Evergreen Says:

  Habar nu aveam, dar scenariul ăsta este grozav! Adică e fun şi sper să nu ajungem să trăim asta

 2. mtcsol Says:

  OTV Cultural rulz

 3. maia_home Says:

  Nu pot sa cred cati retardati se uita la mizeria asta (OTV).Multa lume dusa ,pierdere de timp ! Tie ,am sa-ti multumesc pentru un lucru :De cate ori simt ca ma prabusesc intru pe blogul tau ,e tonic !:)

 4. pinguinulfurios Says:

  @ maia: Si eu iti multumesc tare mult de aprecieri. M-ai facut sa ma simt taaare bine!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: