Poliţiştii o vor pe Udrea!

Bai, să fii bugetar e…cum să zic ..e să fii bugetar. Una două grevă. Nu ne convine ceva…grevă avertisment. Câte o oră două doar aşa de fason. Salarii mici, diponibilizării…nope, iesim în stradă. Acum, din cauza lipsei de fonduri, poliţiştii din Craiova au ieşit în stradă.

Solicitarea lor mi s-a părut pe cât de amuzantă, pe atât de tristă. O clonă a doamnei Udrea. De ce? Cum de ce? Voi nu o vreţi pe Udrea? Să o tăvăliţi, să-i daţi cu poşeta de j-de-mii de euro în cap,  să-i rearanjaţi freza şi fiecare cu fanteziile lui? Ei bine, poliţiştii o vor pe Udrea, mă rog, o clonă a ei, pentru că ori de câte ori a cerut bani i s-au dat. A cerut bani pentru tabere, i s-au dat, a cerut pentru salvamari, iar s-au gasit fonduri. Sau funduri. Sursa aici.

De fapt ar trebui găsite toate punctele slabe a lui nea Băse, sau tot ce-i intră sub piele (mă rog,în pantaloni) şi apoi câte o instituţie pe rând să iasă în stradă solicitând bani.

Mi se pare de râsul pulii ca într-o ţară ce se vrea democratică, în UE, în anul de graţie crizat 2009, împărţeala să fie făcută la oha. Într-o tară în care toată lumea se dă cocoş, în care toată lumea comentează, analizează, despică firul în paişpe, presupune, îşi dă cu părerea, într-o ţară în care se vede doar paiul din ochiul altuia şi nu bârna din ochiul lui, într-o ţară care se duce de râpă şi în care interesul pentru  a face ceva benefic este direct proporţional cu dorinţa fiecăruia de-aş tăia un coi.

Să trăiţi bine!

Advertisements
Explore posts in the same categories: Exista viata dincolo de Antarctica

Tags: , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

4 Comments on “Poliţiştii o vor pe Udrea!”

 1. rebelu Says:

  inseamna ca e mult mai misto sa fii femeie! pentru ca nu-ti tai nimic. doar dai ceva. o bucatica. si te aranjezi pe viata!
  misto sa fii elene, ritzi-putzi, ebe, etc. ! :))


 2. chiar de pe Marte sa fi venit, si tot ma revoltam odata cu tine la citirea ultimului pasaj !

  am observat ca s-au inmultit blogurile ce dau ”clanta” intr-un mod transant !
  interesant !


 3. reformulez – ”dau clanta intr-un mod transant politicienilor !”

 4. danutchidon Says:

  politistii vor multe dar dau extrem de putin in comparatie cu banul public pe care il primesc ca sa nu zic ….si l iau, de foarte multe ori !!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: