Impresii despre viitor

Staţi liniştiţi, mai fumaţi o ţigară, mai beţi o bere, mai futeţi ceva, că nu vine sfârşitul lumii! Mai avem 3000 de ani la dispoziţie până când Pământul ar putea intra în coliziune cu una dintre planetele vecine: Mercur, Marte sau Venus. Tot articolul aici.

Acum, trei mii de ani par foarte mulţi.  Până atunci, devoratorii cunoscuţi cândva ca oameni au dispărut de mult, au distrus tot în calea lor, au mâncat toată fauna şi vegetaţia, au distrus forme de relief.  Au fost obligaţi să se adapteze la noile condiţii.  O bună perioadă s-au hrănit doar cu muci si unghii. De căcat erau sătui. Au făcut mari eforturi să nu se devoreze între ei. S-au întors la mersul patruped. Din două motive: Primul: pentru facilitarea sexului pentru că din cauza femeilor cu băşini în cap care au citit prea mult Cosmopolitan şi care au zis că dacă sunt mai inaccesibile o să găseasca un mascul ca în revistă (dar au dato-n bară) şi din cauza lor s-a adaptat întreaga specie.  Al doilea motiv: erau cocoşaţi de atâta muncă.

În sfârşit se vedeau şi stelele pe cer. Unii mai tineri erau chiar uimiţi pentru că devenise un basm existenţa stelelor deasupra pâclei pe care o vedeau ei. Dacă nu bătea vântul era chiar bine. Puteau ieşi din peşteri. Unii povesteau că au avut strămoşi cu case în Pipera. Şi cu maşini moderne şi putenice dar fără autostrăzi. Unul povestea că stră – stră – stră – stră – bunicul lui a fost Iliescu.  În secunda doi acesta a fost omorât. Toţi ştiau cine a fost Iliescu.  Una a povestit cum stră – stră – stră – stră – bunica ei era mare vedeta pin BamBoo şi apărea în toate revistele şi la toate posturile TV. În secunda doi aceasta a fost fututa. Era urmaşa de piţipoancă. Unul mai timid stătea in colţ şi privea. Punea ceva la cale.  Nu i se vedeau decât ochii. În secunda doi a fost linşat. Era urmaş de ţigan.

Selecţia naturală devenise foarte strictă. Noua specie o lua în sfârşit pe drumul bun! Păcat că se apropia Apocalipsa!

Advertisements
Explore posts in the same categories: Pinguin aberant, Polul sud

Tags: , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: