Ganduri date uitarii

Cateodata mi-as fi dorit sa-mi pot inregistra gandurile. Amintirile.  Pentru ca trec, te agati de cate o idée o dezvolti o intorci pe toate partile dar te trezesti ca uiti. Si cu amintirile la fel. Lucruri de zi cu zi, marunte, detaliile parca fug. Desi ne folosim doar 5% din capacitatea totala a materiei cenusii si inca nu am descoperit cum putem folosi restul spatiului de stocare, ma gandeam ca ar fi interesant sa poti inregistra gandurile, imaginatia. Suna cam SF? Nu-i asa? Cum ar fi, sa-ti expui la Tv propriile vise, imagini? Naspa, nu? Sa vada si altii ce gandesti, ce-ti imaginezi? Daca ar patrunde careva in capusorul asta furios, probabil s-ar speria. De imaginatia mea bogata!

Dar intr-un fel e bine. Asa uitam lucrurile neplacute, lucrurile care la un moment dat nu au prezentat interes, uitam supararile, nervii, durerea. Uitam cand ne enerveaza careva si trecem mai departe. Uitam cum miroase o floare, uitam ca ne-am lovit si ne durea, uitam cand am plans. Uitam si lucruri frumoase. Uitam copilariile, uitam de predat rapoartele la timp, uitam sa fim noi.

De ce nu uitam sa uitam?

Advertisements
Explore posts in the same categories: Exista viata dincolo de Antarctica, Pinguin aberant

Tags: , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment on “Ganduri date uitarii”

  1. terapistu' de serviciu Says:

    …jesus, i’m depressed…and probably drunk….cum adica uitam sa fim noi?…uitam, cred, ca exista o imagine idealizata a noastra, pe care trebuie s-o intretinem, ca daca nu….ne dam arama pe fata, adica nu ne mai inhibam pornirile idioate de a ne sabota, de a-i rani pe ceilalti, a tine cont mai mult de mama decat de nevasta, d-astea


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: