Despre WC-uri si tranzit intestinal

Una din probleme mele existentiale din acesta saptamana e legata de toalete. De WC-uri pe romaneste. Cum la sfarsitul saptamanii trecute am auzit dezbateri pe tema lipsei toaletelor publice si implicatiile lor in turism, la fel de bine ca orice cetatean roman, doamne fere’ sa te apuce vreun pisu prin oras ca ori te tii pana la primul Mac / bar / terasa  ori ca posesor de <oo> te poti indrepta spre primul tufis. Si aici e cu du-te vino. De cele mai multe ori trebuie sa comanzi ceva si sa folosesti bonul pentru a-ti face nevoile in baile lor sau sa intrii sfios  in primul bar sa intrebi cu un ranjet stupid pe gura unde e baia…

Ca o (mandra) posesoare de tite in 98 la suta din cazuri folosesc  toaletele  destinate damelor. Teoretic ar trebui sa fie mai curate.  Cand iesi si tu ca omul la o bere si cu vezica plina stai la rand la toaleta ai surpriza cand se elibereaza nu poti sa intrii ca ti se muta nasul (din cauza unora cu un tranzit intestinal mai activ), ma orientez in restul de 2 la suta din cazuri spre toaletele domnilor. De asta e, cand iti vine iti vine! Dar tine-te dracului si caca-te la tine acasa! Nimeni nu trebuie sa-ti simta duhorile!

Peste tot cacat. Daca ar exista toalete publice in parcuri, statii de metrou si in alte locatii care nu tin de mall-uri, hipermarketuri etc, sunt sigura ca ar fi la fel de imputite. Pentru ca nu le pasa! Las’ ca vine si spala femeia de serviciu! Pentru ca exista reclame care iti vand produse sa te caci, pentru ca s-au inventat odorizanti (ar trebui sa le mearga bine, nu?), pentru ca sunt reclame care te imbie sa bagi in tine ca porcul pana crapi ca iei o pastiluta roz si trece, pentru ca nu mai exista respectul pentru cei din jur si pentru ca se pot scutura copacii!

Advertisements
Explore posts in the same categories: Exista viata dincolo de Antarctica

Tags: ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

3 Comments on “Despre WC-uri si tranzit intestinal”

  1. Eliza Says:

    Pinguinul si-a revenit!


  2. Daca as scrie despre toate furioseniile si toti nervii si toate lucrurile care mi se intampla, articolele ar arata ceva de genul $$%%## bippp, bippp, $$^^$$!!!!

  3. pisoiufurios Says:

    naspa. sa nu mai zicem de trotoarele pline de caca de cutzu.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: