Care pe care

Aseara intamplator i-am vazut pe cei de pe Acasa cum se ovationau intre ei cu ocazia a 11 ani de lansare. Petrecere, bucurie mare, bautura, mancare. Bravo lor.

Ce ma scoate din pepeni este in schimb faptul ca trebuie sa etapeze, sa faca jumatate de emisiune cu cat de tari sunt ei, sa se laude cu rating, cota de piata pe intervale orare pe categorii de varsta etc. Oricum, nu am nimic cu telespectatorii postului Acasa, dar se pare ca este o activitate desfasurata de toate posturile de la noi. Cei mai tari de Revelion, in timpul unui meci, de alegeri de eclipsa,  de mortii lor.

Si si mai tare ma scoate din pepeni faptul ca aceste raitinguri sunt facute de filme cu tigani (si se mai oftica lumea ca suntem identificati ca natie de tigani!), de violuri, de crime, de emisiuni de retarzi, de pitipoance. Nu pot sa gasesc vinovati –  o populatie de imbecili care ia pe tava tot ce se ofera  sau posturile TV care au educat de ani buni  gusturile spectatorilor, invatandu-i ca a te uita la tv inseamna sa nu gandesti, sa stai ca o leguma si sa devii mai dobitoc pe zi ce trece. E un cerc vicios, intre posturile dornice de audiente cu eforturi minime, indiferent de repercursiunile sociale si populatia romana intrata in stare de hibernare, indiferenta de ceea ce se petrece in jur, care nu face nimic pentru sine iar singurele momente in care vocea natiunii se aude sunt in cazurile in care vreun mare reprezentant popular nu-si respecta promosiunile (bine, ele in general nu sunt respectate) legate de activitati ce prespun bani moca, fara efort, majorari salariale / pensii.

 

Puturosi. Asteptam sa ne cada din cer. Un rahat.

Advertisements
Explore posts in the same categories: Exista viata dincolo de Antarctica

Tags: , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

3 Comments on “Care pe care”

 1. robert Says:

  Stai să vezi emisiuni noi anul ăsta…Multe companii au tăiat din bugetele pentru reclamă tv şi-ţi dai seama că se ascute bătălia pentru audienţe.
  A-propos de popor, ai văzut cine se duce la Eurovision ?

 2. pinguin Says:

  Cel mai tare din parcarea goala. Dar sunt penibile aceste urlete de victorii pe cote de piata intr-un interval de 5 minute.

 3. truckme Says:

  [..]posturile TV care au educat de ani buni gusturile spectatorilor, invatandu-i ca a te uita la tv inseamna sa nu gandesti, sa stai ca o leguma si sa devii mai dobitoc pe zi ce trece[..]… mare adevar ai grait !!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: